For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Palme fiber pastell lys oransje 400gr

kr 221 *

kr 552,50 til kg

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 17 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Lag fantastiske dekorasjoner for hele året med den fleksible palmefiberen i lys oransje med pastellfarge! Den høykvalitets naturlige fiberen kommer fra bladene av palmer og palmer, botanisk også kalt Palmae eller Arecaceae. De ble forsiktig fjernet fra bladene, satt sammen, tørket, konservert og deretter farget. Slik ble de forskjellige formede fiberarkene du finner i den praktiske vesken laget.

Du kan bruke den til å pakke inn en glassvase, for eksempel, og feste den med litt lim. Lyset faller fortsatt gjennom den gjennomsiktige fiberstrukturen, og du får en fantastisk romdekorasjon som forbedrer omgivelsene fantastisk. Men også som en del av en høst- eller halloween-dekorasjon, kutter trefiberen en flott figur og kan enten brukes til å pakke inn en høstkrans eller som et morsomt edderkoppnett til Halloween-festen.

Palme fiber i lys oransje med pastell nyanse er totalt 400 gram i en plastpose. Siden fiberarkene er naturlige produkter, har de forskjellige dimensjoner. Bladene kan være mellom 25 og 50 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse:
ca 25cm - 50cm
Farge:
lys oransje
Materiale:
palmefiber
Vekt:
400g

Art.-nr.: 01175/57
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Palme fiber pastell lys oransje 400gr
Palme fiber pastell lys oransje 400gr
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.