Plantehjerte laget av vinstokker 21cm x 35cm

kr 73 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 3 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Spray kjærlighet i høstdekorasjonen din med dette vakre plantehjertet laget av vinstokker. Planteplanten består av et nettverk av veldig filigran, naturlige vinstokkvister som flettes rundt en solid stålramme. En hjerteformet fordypning midt i det dekorative karet inviterer deg til å plante. Du kan starte med en gang, fordi planter fra VIANA produktserie allerede er foret med robust plantefilm. Alt du trenger er litt høykvalitetsjord, og du kan plante planter etter din smak.

Planteplanten laget av vinstokker i form av et hjerte smalner av mot toppen, både i høyden og i bredden. Totalt er den ca 35 centimeter lang og maksimum ca 21 centimeter bred. På det bredeste punktet er det omtrent 12,5 centimeter, på toppen er det omtrent 5 centimeter høyt. Utsparingen for selve planterne er foret med plastfilm for planting, ca 14 centimeter lang og ca 10 centimeter bred. Som hele plantehjertet avtar det og har en dybde som varierer fra omtrent 9 centimeter til omtrent 5 centimeter på toppen.

Lengde : ca. 35cm
Bredde : ca. 21 cm
Høyde : ca. 4cm - 12,5cm
Planterens lengde : ca. 14 cm
Plantemaskinens bredde : ca. 10 cm
Dybdeplanter : ca. 5 - 9 cm
Farge : brun
Materiale : tre, metall, plast
Antall : 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Artikkelnr.: 88198
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Plantehjerte laget av vinstokker 21cm x 35cm
Plantehjerte laget av vinstokker 21cm x 35cm
Plantehjerte laget av vinstokker 21cm x 35cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.