Plantekurv for vinstokker og kvist, vasket hvit Ø37 / 28cm, sett med 2

kr 255 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 13 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne høykvalitets planter fra VIANA viser seg å være en attraktiv blikkfang med en rustikk chic. Du får kurvskålen i et sett med 2 i to forskjellige størrelser. Hver plantekurv har blitt kjærlig bundet av vintre og små kvister og deretter fått en trendy hvit vask. På denne måten beholdes den naturlige karakteren. Denne typen design er spesielt populær i stil med shabby chic eller country house romantikk. Det indre av den dekorative bollen er også foret med en film. Så smuss og jord kan ikke unnslippe.

Avhengig av årstid kommer alle slags blomster og planter til sin rett takket være den moderne designen og det flettede utseendet til plantepotten. Sett for eksempel skapelsen din på terrassen, balkongen eller i vinterhagen! Spesielt i inngangspartiet ser slike karakteristiske plantasjer med beplantning veldig hyggelig å ønske gjester og kunder velkommen.

Planteren laget av grener, vasket i hvitt, kommer i to forskjellige størrelser som sett. Den store kurvskålen har en diameter på omtrent 37 centimeter i en høyde på 16 centimeter, de små i en høyde på 9, omtrent en diameter på 28 centimeter.

Diameter: ca. Ø37 / 28cm
Høyde: ca. 16 / 9cm
Farge: naturlig, vasket hvit
Materiale: tre, plast, metall
Antall: 2 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 66170
Vekt: 3 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Plantekurv for vinstokker og kvist, vasket hvit Ø37 / 28cm, sett med 2
Plantekurv for vinstokker og kvist, vasket hvit Ø37 / 28cm, sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.