Plantekurv, planter, kurvskål naturlig L46cm H14cm

kr 145 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Høsten nærmer seg, og du leter fortsatt etter den riktige plantekurven for attraktive høstarrangementer? - Ikke noe problem, dette naturlige fartøyet er en cachepot og kurvskål i ett.

Med denne vakre kurven for planting kan du implementere alle slags dekorasjonsalternativer og planteideer for starten på den fargerike høstsesongen. For eksempel kan du sette krysantemum blomsterpotter i dem eller plante lyng eller pseudobær i den foliefôrede blomsterkurven.

Trekurven er også forsterket med metallstenger. Takket være denne robuste konstruksjonen kan den brukes som hagedekorasjon på terrassen eller balkongen, uansett vær. Men treplantekurven vet også hvordan den skal inspirere i hjemmet. Plantede kurvkurver passer perfekt på vinduskarmen, på et stuebord eller på en skjenk på kontoret. En urtepotte er fantastisk på kjøkkenet eller som gave!

Selvfølgelig kan kurven også brukes som plantemaskin for enhver annen anledning og alle årstider. Grenfartøyet er også fantastisk egnet som en presentkurv!

Kombiner den allsidige planteskålen fra VIANA med andre kurvskåler for å plante serien fra vårt store utvalg av potter.

Vær oppmerksom på: Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Utvendige mål (L × B × D): ca. 46 × 21 × 14 cm
Indre mål på kurvåpningen (L × B × D): ca. 44 × 18 × 13,5 cm
Mål stativområde (L × B): ca. 40 × 12 cm
Farge: naturlig, gjennomsiktig, grønn
Materiale: tre, metall, snor, folie
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00590
Vekt: 0,65 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Plantekurv, planter, kurvskål naturlig L46cm H14cm
Plantekurv, planter, kurvskål naturlig L46cm H14cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.