Planter Mosegrønn 20 × 10cm H9cm

kr 59 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Plantemaskiner laget av mose er veldig trendy denne våren. Med denne plantepotten laget av mose kan du gi en vakker setting for blomster selv i en veldig liten leilighet.

En metallring gir den rektangulære trebollen den nødvendige stabiliteten, mens fôr med plantefilm også tillater vanning. Mosen er festet til treverket av nesten usynlig, tynn tråd.

For fargerike vårdekorasjoner, plasser små blomsterpotter med påskeliljer, fioler eller druehyasinter i potten. Selvfølgelig kan du også fylle mosebeholderen direkte med et tynt lag grus eller tre og jord og plante blomster eller urter i den. I påsken lager den lille plantepotten fra det edle dekorasjonsmerket VIANA et sjarmerende rede. I stedet for påskegress kan du også legge det ut med grønn mos inni og plassere fargede egg og en påskehare i den. Påskekurven din er i trend og blir et absolutt blikkfang!

For høstdekorasjonen, ta ut den lille plantepotten laget av mose, dekk den med blomsterskum og pynt den med høstens blomsterpinner, kastanjer, tørt gress og en lykt. Fordi mose er ekstremt stemningsfullt hele året!

Den rektangulære planter med mose har en omtrentlig lengde på 20,5 centimeter og en bredde på rundt 10,5 centimeter, målt øverst. Gulvmålene på innsiden er rundt 17 x 7,5 centimeter. Mosegrytens høyde er omtrent 9,5 centimeter.

Dimensjoner (lengde × bredde × høyde): ca. 20,5 cm × 10,5 cm × 9,5 cm
Innvendige gulvmål : ca. 17 cm × 7,5 cm
Farge : grønn, natur
Materiale : tre, mose, metall, plast
Antall : 1 stk
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68173
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Planter Mosegrønn 20 × 10cm H9cm
Planter Mosegrønn 20 × 10cm H9cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.