Planterkurvkrans laget av grener grå Ø34cm

176 kr * kr 130 * Du sparer 26% (kr 46)

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

La deg inspirere av naturen og lag en rustikk vårdekorasjon med denne eksklusive planter. Som en del av høykvalitetsområdet til luksusmerket VIANA, består det runde dekorative karet av ekte tregrener i forskjellige størrelser. Med sin subtile hvite vask utstrå tregrenene en flott atmosfære som passer fantastisk til trendy shabby chic eller country house-stil, for eksempel. Innsiden av plantepotten er utstyrt med en gjennomsiktig plastplantefilm slik at du kan begynne å plante med en gang.

Du vil umiddelbart kjenne igjen hvor fantastisk fargerike tidlige blomster som blå druehyasinter og Bellis lager når du ser på vårlignende beplantning. En dekorasjon med naturlige materialer har alltid en veldig spesiell sjarm som er overbevisende. Til påske kan du også lage en søt påskeordning ved å legge ut blomsterpotten med mose og plassere påskeegg og en dekorativ kanin i den. Spesielt som borddekorasjon blir påskeopplegget et skikkelig høydepunkt. En liten streng med ledningslys kan da legge til en finpuss i ensemblet.

Tregrenplanteren har en diameter på rundt 34 centimeter og en høyde på rundt 15 centimeter.

Diameter: ca. Ø34cm
Høyde: ca 15cm
Farge: grå, hvitvasket
Materiale: tre, plast
Antall: 1 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 88300
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Planterkurvkrans laget av grener grå Ø34cm
Planterkurvkrans laget av grener grå Ø34cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.