For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Runde treskiver bleket Ø3-4,5cm 400g i et nett

kr 112 *

kr 280,00 til kg

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

De hvitkalkede treplatene gir deg en spesielt vennlig og lett variant for dekorasjoner og kunsthåndverk! Hvert runde treverk viser kornet og barken pent, som om det var miniatyrskiver.

I denne praktiske størrelsen er treplater en fin måte å dekorere arrangementer på. Men de passer også inn i julepynten med grangrener eller på en høstlig dekorativ plate. Når det gjelder håndverk er mulighetene nesten uendelige. Enten du stikker et veggmaleri med figurer laget av runde grunnformer, for eksempel en larve, eller klipper ut ører fra byggepapir og designer fargerike kaniner til borddekorasjonen til påske - her kan store og små nyte det lyse treet! Flatt tre er spesielt populært som base for dekorative figurer laget av naturlige materialer. Lim bare snømannen laget av isoporkuler, kastanjedyret og alle kreasjonene dine på grenplaten med varmt lim, og de er stabile!

De hvitkalkede treskivene leveres i et gjenlukkbart nett med en totalvekt på rundt 400 gram. Basert på vekten kan den gjennomsnittlige mengden som er oppgitt grovt angis som 75 stykker. Med dette naturlige produktet er imidlertid hver skive forskjellig i form og størrelse: En treskive kan være rund eller litt oval og ha en diameter mellom omtrent 3 og 4,5 centimeter. Tykkelsen tilsvarer omtrent 5 til 7 millimeter.

Merk : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø3cm - 4,5cm
Tykkelse : ca. 5 mm - 7 mm
Farge : naturlige farger, hvitkalket
Materiale : tre
Antall : ca. 75 stk
Vekt : ca. 400g
Art.-nr.: 69938
Vekt: 0,7 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Runde treskiver bleket Ø3-4,5cm 400g i et nett
Runde treskiver bleket Ø3-4,5cm 400g i et nett
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.