For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Saftig slangesedum i en gryte H16cm

kr 169,90 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du vil aldri miste denne unike planteskjønnheten: Ta en titt på den raffinerte saftige i potten! Den kunstige planten ser ut som en ekte steinsprut i potten og er i stand til å legge til en flott grønn aksent i stuen din. Som vanlig for tykke bladplanter, skinner den kunstige planten med rike grønne, tykke blader. Den dekorative planter i subtilt grått smelter inn harmonisk med enhver levende stil.

Så du kan selv bestemme hvor du vil plassere den kunstige sedumplanten. Du trenger ikke å bekymre deg for vedlikehold eller riktig plassering. Et vindusfritt bad? Et spa-område i velværesalongen din? Eller borddekorasjonen i restauranten? Hvert sted drar nytte av planten i potten!

Steinsnittet i potten måler rundt 16 centimeter i høyden, med en diameter på rundt 8 centimeter. Anlegget har steinsand som pottejord, som er presset til en solid form og underbygger den realistiske representasjonen.

Total lengde: ca. 16 cm
Størrelsesgryte: ca. 8 cm
Farge: grønn, grå
Materiale: plast, stein
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 57149
Vekt: 0,6 kg
Levering til: 29. juni **
Saftig slangesedum i en gryte H16cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.