For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Saftige hengegrønne 145cm

kr 174,35 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

La denne hengende saftige planten i grønt klatre opp veggen din og gi rommet et friskt, eksotisk utseende. Laget av grønn plast med brune flekker, ser den saftige ut veldig ut som lysekroneblomsten, også kjent som Ceropegia, som er hjemmehørende i Afrika og kan bøyes og plasseres individuelt takket være den lange stammen med en fleksibel trådkjerne og de to trådene. Fest plantekransen, for eksempel i et hjørne av rommet, vri den rundt gardinstangen eller legg den på vinduskarmen.

Den kunstige saftige planten kan også festes til balkongrekkverket og ser da ut som et ekte middelhavsklatringanlegg. Du kan også bruke den til å forskjønne plantehyller og vegghyller, noe som ser spesielt naturlig ut hvis du legger den kunstige planten i en planter fylt med plug-in-blanding eller styrofoam og draperer den på en slik måte at den ser ut som en ekte saftig plante som klatrer over potten. Dette er også en fantastisk dekorasjonside for butikkvinduer, gjesterom og kontorer. En saftig utstråler alltid en spesiell stil.

Den hengende sukkulenten er laget av seig, grønn plast og har en fleksibel stamme med en trådkjerne som deler seg i to tett tilgrodd tråder. Dette lar deg plassere den ca. 145 centimeter lange dekorative kransen som du ønsker.

Lengde: ca. 145cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 54397
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 29. juni **
Saftige hengegrønne 145cm
Saftige hengegrønne 145cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.