For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sedum sedum plante i en potte på 15 cm

kr 113 *

Levering til 27. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En eviggrønn fargetone for hvert interiør! Denne høykvalitets sedumet, også kjent som sedum eller stonecrop, skinner i en rik grønn farge og er i en dekorativ gryte med steinutseende. Den kunstige replikken til den saftige planten som er hjemmehørende på hele den nordlige halvkule, ser utrolig villedende ut. En skikkelig illusjon også når det gjelder berøring! Dekket med små småstein, ser den kunstige planten ganske bra ut.

På grunn av sin praktiske størrelse kan den kunstige sedumplanten plasseres nesten hvor som helst. Bare stå og nyt det friske synet. Enten i stuen, badet, kontoret eller restauranten, er dekorasjonsplanten en ekte allsidig når det gjelder interiørdekorasjon. Det som er spesielt praktisk med den kunstige planten er at den ikke krever noe vedlikehold eller visse lysforhold. Også et skikkelig innsidertips som en original gaveide!

Den kunstige sedumplanten i potten er omtrent 15 centimeter høy. Gryten har en diameter på omtrent 7 centimeter.

Krukkediameter: ca. Ø7cm
Høyde: ca 15cm
Farge: grønn, grå
Materiale: keramikk, plast, stein
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 63089
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 27. september **

flere elementbilder

Sedum sedum plante i en potte på 15 cm
Sedum sedum plante i en potte på 15 cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.