For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent blanding i en gryte 9cm - 11cm 3stk

kr 165,85 *

kr 55,28 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med denne saftige blandingen i en gryte kan du bringe den eksotiske magien i ørkenen inn i hjemmet ditt uten å måtte bekymre deg for at de små plantene kan dø i det lokale klimaet. Blandingen inneholder tre forskjellige typer sukkulenter laget av robust, grønn og rødbrun plast, som hver er plassert i en moderne designet blomsterpotte laget av hvit keramikk. Spesielt genialt: pottene er litt vinklet på toppen slik at den respektive saftige planten kommer til sin rett.

De kunstige plantene med de typiske kjøttfulle bladene er også festet til en overflate laget av limte steiner, som minner om tørr ørkenjord. Prydplanter fascinerer med et autentisk utseende og kan brukes hver for seg eller i kombinasjon som en attraktiv borddekorasjon, for eksempel i en restaurant eller kafé. Siden kunstige sukkulenter selvfølgelig er spesielt enkle å ta vare på, gir de også den rette stemningen på kontorer og andre forretningslokaler, samt i hotellobbyer og spa, og understreker den smakfulle presentasjonen av varene dine i butikkvinduer og utstillinger.

Et sett leveres med totalt 3 forskjellige typer sukkulenter i en gryte. Plantene er laget av solid plast og er festet til et gulv laget av små steiner. Den totale høyden er omtrent mellom 9 og 11 centimeter, mens pottene hver er omtrent 6,5 centimeter høye og har en diameter på omtrent 7,5 centimeter øverst. Fotavtrykket er omtrent 4 centimeter.

Total høyde: ca. 9cm - 11cm
Størrelsesgryte:
ca. 6,5 cm
Diameter: ca. Ø7,5cm
Fotavtrykk: ca. Ø4cm
Farge: hvit, grønn, brun, natur
Materiale: plast, stein, keramikk
Mengde: 3 stk, 1 per sort
Art.-nr.: 56588-33
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent blanding i en gryte 9cm - 11cm 3stk
Sukkulent blanding i en gryte 9cm - 11cm 3stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.