For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent Echeveria kunstig grønn H15cm

82,90 € * kr 62,20 * Du sparer 25% (kr 20,70)

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne kunstige Echeveria kan knapt skilles fra en levende plante i sin dekorasjon!

Fra de rødlilla bladspissene til de kjøttfulle bladene ned til den brungrønne stilken med sin karakteristiske struktur, lykkes den kunstige planten fra VIANA å fange den levende modellen på en villedende ekte måte. Den store bladrosetten har to mindre sammen, slik at du kan bruke den kunstige saftige planten som en vakker dekorasjon alene.

For en vellykket dekorasjon på badet, legg bare den kunstige echeveriaen i en blomsterpotte full av dekorativ sand eller grus. Mothakene på det avsmalnende håndtaket tillater også enkel innlemmelse i større arrangementer eller dekorasjoner. Enten det er et ørkenlandskap i butikkvinduet, en kaktushage i massasjestudioet eller et kunstig plantet inngangsparti, kan du sette sammen kunstige sukkulenter, kaktus og stein etter dine ideer!

Den kunstige Echeveria har en større og to mindre bladrosetter. Med stammen har den sukkulente plasten en lengde på omtrent 15 centimeter. Rosettene har en diameter på omtrent 5 eller 3,5 centimeter.

Total lengde: ca 15cm
Diameter: ca. Ø3,5 / 5cm
Farge: grønn, rød, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk
Art.-nr.: 67216
Vekt: 0,37 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent Echeveria kunstig grønn H15cm
Sukkulent Echeveria kunstig grønn H15cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.