For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent hengende kunstig grønn 110cm

kr 128 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 12 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den kunstige saftige planten å henge tilbyr frodig grønn for øynene - og det uten vanning! Den dekorative kransen holdes i flere nyanser av grønt, og tuppen av bladene blir røde. Dette gjør at den kunstige planten ser enda mer realistisk ut. Du kan ganske enkelt feste pinnen i blomsterskum eller feste den dekorative kransen til den med ledning.

Den dekorative planten er ideell som veggdekorasjon, men kommer også til sin rett i en hengende kurv. Den hengende planten er også en attraktiv ingrediens for å skape et plantebilde laget av kunstige planter med kaktus og sukkulenter, som får den til å vokse kraftig igjen på veggen! Den passer ikke bare til stuen hjemme, men forskjønner også steinhagen i inngangspartiet til en boligbygning, venterommet, resepsjonen eller utstillingsvinduet.

Den hengende sukkulenten er laget av plast og forgrener seg i mange små sidetråder. Den totale lengden tilsvarer ca 110 centimeter, hvorav ca 15 centimeter står for stangen.

Total lengde : ca. 110 cm
Lengde på stangen: ca. 15 cm
Farge : grønn, rødbrun
Materiale : plast, metall
Antall : 1 stk
Art.-nr.: 55022
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent hengende kunstig grønn 110cm
Sukkulent hengende kunstig grønn 110cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.