For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent hengende kunstig hengende plante grønn 96cm

kr 267 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den hengende saftige planten som kunstig dekorasjon bringer frisk grønn selv inn i lysløs interiør. Hengeplanten fra dekorasjonsmerket VIANA er laget av plast. Seks lange ranker starter fra en tykk stilk og forgrener seg videre. De mørkegrønne bladene er veldig realistiske: de lysner litt mot spissen.

Fest den kunstige tendrilplanten i en hengende plantekurv! En eller flere plantehengere ser for eksempel ekstremt realistiske ut i en kurvkurv. Den slitesterke plantedekorasjonen krever ikke noe vedlikehold, og er med sin imponerende lengde egnet for grønnere en hotellobby, et mottaksrom eller et venterom.

Du kan også "plante" den kunstige planten i en blomsterpotte, som du fyller med dekorative småstein, og feste de enkelte grenene av den saftige dekorasjonen til en vegg på en pittoresk måte. Eller la den dekorative saftige planten henge fra en trapp der stivene den klatrer pittoresk av. Flere forskjellige kunstige bladkranser kan falle ned over en brystning i det indre. Du kan feste stangen direkte på rekkverket.
Total lengde : ca. 96 cm
Lengde på stangen: ca. 11 cm
Farge : grønn
Materiale : plast, metall
Antall : 1 stk
Art.-nr.: 11943
Vekt: 0,6 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent hengende kunstig hengende plante grønn 96cm
Sukkulent hengende kunstig hengende plante grønn 96cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.