For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent i gryte 17cm grønn

kr 85 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne lille, fine og grønne saftige potten er et fantastisk tillegg til enhver romdekorasjon. Enten du pynter spisebordet, stuehylla, vinduskarmen med denne dekorative kaktusen eller lager et borddekorasjon til restauranten din, en dekorasjon for disken eller en dekorasjonside til butikkvinduet ditt - den dekorative saftige planten er alltid et ekte øye -fanger!

Det er også veldig hyggelig at du kan innlemme høykvalitets kunstige planter i sommer- og vinterdekorasjoner. For eksempel kan du pusse opp den vakre steinhagen din med denne dekorative planten, en ørkendekorasjon eller en høstdekorasjon og legge til et annet, eksotisk preg. Men også som en liten suvenir for en venn, vil denne dekorative saftige gi mye glede!

Sukkulenten i potten i grønt har en total lengde på ca 17 centimeter. Gryten er ca 7,5 centimeter høy og har en diameter på ca 8 centimeter. Den kunstige planten med sine mange kjøttfulle blader er i et svart granulat laget av ekte steiner som er limt sammen og dermed ser ut som ekte pottejord. Dette får planten til å se veldig naturlig og naturtro ut. La deg inspirere av denne saftige planten, som skinner i grønt!

Total lengde:
ca. 17 cm
Størrelsesgryte:
ca. 7,5 cm
Diameter: ca. Ø8cm
Farge: hvite, grønne, naturlige farger
Materiale: plast, stein
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.Art.-nr.: 800092-3
Vekt: 0,22 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent i gryte 17cm grønn
Sukkulent i gryte 17cm grønn
Sukkulent i gryte 17cm grønn
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.