For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent i gryte 17cm grønn

kr 85 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 5 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Pynt bordene på restauranten din med denne kunstige saftige planten i grønt som er i en gryte! Den vakre saftige planten, som ser litt ut som en aloe vera, er laget av grønn plast av høy kvalitet og er også dekket med et furry lag, slik at den kunstige planten med den lette loen ser ut som originalen.

Dekorplanten i plastgryten er også veldig lett og kan derfor raskt endre dekorasjonsstedet. Så du kan ikke bare dekorere spisebordet eller benken i restauranten din effektivt, men også dekke stuen din med en spennende ørkenmagi ved å plassere kaktusplanten på hylla eller på vinduskarmen.

Den grønne saftige potten har en total lengde på 17 centimeter, med potten ca 7,5 centimeter høy og ca 8 centimeter i diameter. "Jorden" der den dekorative kaktusen er "plantet" er også veldig smart designet: den består av mange små og ekte steiner som er limt sammen og danner bunnen av plastgryten.

Total lengde: ca. 17 cm
Størrelsesgryte:
ca. 7,5 cm
Diameter: ca. Ø8cm
Farge: hvite, grønne, naturlige farger
Materiale: skum, plast, stein
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 800092
Vekt: 0,22 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent i gryte 17cm grønn
Sukkulent i gryte 17cm grønn
Sukkulent i gryte 17cm grønn
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.