For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent plante 15cm lilla

kr 101 *

Levering til 27. september **

Varer blir ombestilt

Kun 0 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Dekorer et bord, en vinduskant eller en kommode med denne vakre og kunstige saftige planten i lilla! Ovenfra ser den kunstige planten ut som en stjerne eller en eksotisk blomst og har også en liten grønn fargetone. Hodet ender i en liten konisk stamme som du kan innlemme den dekorative planten med. Dette gir deg muligheten til å legge den kunstige kaktusen i noe pottejord for å visuelt utfylle potteplantene dine.

Men du kan også fylle et glassbeger med litt sand eller dekorativt granulat og deretter plassere den kunstige planten i den slik at den har nok grep. Du kan deretter plassere det hele på et stuebord eller et spisebord for å lage en original borddekorasjon. Hvis du utvider denne dekorative stilen i større format, for eksempel med ekstra kunstige kaktuser, steiner og noe drivved, får du en flott ørkendekorasjon som passer spesielt godt om sommeren!

Den kunstige sukkulenten i lilla har en høyde på omtrent 15 centimeter med stammen, med hodet også en diameter på omtrent 15 centimeter.

Høyde:
ca 15cm
Diameterhode : ca. Ø15cm
Farge: lilla, grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 83999
Vekt: 0,25 kg
Levering til: 27. september **

flere elementbilder

Sukkulent plante 15cm lilla
Sukkulent plante 15cm lilla
Sukkulent plante 15cm lilla
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.