For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent plante kunstgrønn 27cm

kr 147,75 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Gitt, sukkulenter er ganske enkle å ta vare på. Likevel, som en kunstig plante, har sukkulenten en rekke fordeler: Spesielt i rom som ikke har naturlig dagslys, gir kunstige grønne planter mer liv og lyser opp stemningen. På samme måte er kunstige planter ofte bedre egnet for større ordninger som ikke kan vannes og må være holdbare i lang tid. Eller designer du et landskap med eksotiske planter som bakgrunn for et eventyrbasseng eller et velværeområde på et luksuriøst hotell? - Akkurat som i utstillingen til en møbelbutikk er casting ekskludert her. Kanskje du bare liker å reise, eller at du ikke vil gjøre det uten den positive auraen til grønne planter i feriehuset ditt.

Som du kan se, er en kunstig saftig det beste alternativet i mange situasjoner.Denne realistiske kopien av en saftig kan ikke skilles fra originalen med det blotte øye. Dette er ikke bare på grunn av den ekstremt realistiske utformingen av luksusmerket VIANA, som fanger alle detaljer som er tro mot originalen med de rødlilla bladspissene: Å, bladene til en ekte saftig ser alltid litt kunstige ut! Den tykke stammen er også malt brun og grønn og designet med luftrøtter. Den kunstige planten smalner deretter mot bunnen og blir pigget. Så du kan ideelt sett feste den kunstige saftige planten til blomsterskum eller legge den i dekorativ sand eller grus.

Med stammen har den kunstige sukkulenten i grønt en lengde på omtrent 27 centimeter. Diameteren er rundt 20 centimeter.

Total lengde: ca 27cm
Diameter: ca. Ø20cm
Farge: grønn, rød, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 67213
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent plante kunstgrønn 27cm
Sukkulent plante kunstgrønn 27cm
Sukkulent plante kunstgrønn 27cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.