For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent plante kunstig grønn 14cm

kr 44,65 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Det trenger ikke alltid å være ekte: i det minste når kunstige planter ser like tiltalende ut som denne lille, kunstige saftige.
La oss være ærlige: vi har mange designideer. I virkeligheten mislykkes imidlertid implementeringen ofte fordi det igjen og igjen må brukes på pleie etterpå. Kunstige planter hjelper deg her og lar deg gjøre ideene dine til virkelighet. Takket være de detaljerte fargeovergangene, er den lille saftige plasten veldig realistisk. Den kunstige planten sitter på et kort spyd slik at du kan feste den saftige planten på et hvilket som helst underlag på kort tid.

Lag en dekorasjon med eksotiske kunstige planter på blomsterskum eller et landskap med sukkulenter og kaktus i en dekorativ bolle. Den lille saftige planten ser fantastisk ut på sand eller grus. Steirosen gir også merkbar liv til stemningen i steinhagen i en entré. Bli kreativ og kombiner forskjellige kunstige sukkulenter og kaktus!

Den kunstige saftige planten i grønn og rød lilla har en høyde på ca 14 centimeter. Hodene med bladene har en diameter på ca 2,5 centimeter.

Total høyde: ca. 14 cm
Spydens lengde: ca. 4 cm
Diameterhode: ca. Ø2,5cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast
Antall: 1 stk
Art.-nr.: 66721
Vekt: 0,33 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent plante kunstig grønn 14cm
Sukkulent plante kunstig grønn 14cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.