For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent Senecio Ragwort Green 20cm

kr 37 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En eksotisk skjønnhet med et unikt utseende: den saftige Senecio, også kjent som ragwort, ble modellert på den naturlige originalen i en spesielt høy kvalitet av luksusmerket VIANA. Ragwort fikk navnet sitt fra de delikate, hvite hårkronene som dukker opp etter blomstring. En metalltråd, som er lokalisert på den kunstige planten, brukes til stabil feste i arrangementer.

Med det saftige plukket, trylle frem en blomstermotiv i de fire veggene dine på kort tid, uten å måtte bekymre deg for mye om plassering og vedlikehold. Alt du trenger å gjøre er å ta et kar, en gryte eller en bolle, fylle det med sand eller granulat, og deretter kan du legge den kunstige planten i den og kombinere den med andre typer sukkulenter og kaktus. En slik saftig hage er veldig trendy og dekorerer i en kunstig versjon kontor- og forretningslokaler spesielt vakkert.

Den kunstige saftige plukkingen i grønt har en høyde på omtrent 20 centimeter.

Høyde: ca. 35,5 cm
Farge: grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 64800
Vekt: 0,13 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent Senecio Ragwort Green 20cm
Sukkulent Senecio Ragwort Green 20cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.