For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent stein rose grønn Ø10cm H11cm 3stk

kr 180,70 *

kr 60,23 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Lag flotte og originale borddekorasjoner med denne kunstige steinrosen i grønt, som tilhører sukkulentene! Den kunstige planten består av mange blader i forskjellige størrelser som ser ganske kjøttfulle ut og ser ut som små skjeer. De er også dekket med et fint hvitt lag og har små, fine og hvite hår på spissene. Til sammen ser den kunstige saftige ut som en åpen blomst som utstråler en viss eksotisme.

Den kunstige rosen er festet til en stilk som er farget grønnbrun og har en metalltråd i kjernen. Dette er ansvarlig for stabiliteten og kan også bøyes litt slik at du kan justere den dekorative blomsten. Du har muligheten til å stikke den kunstige kaktusen med pinnen i et glass du tidligere har fylt med sand eller dekorative steiner. Men den dekorative planten ser også veldig dekorativ ut når den plasseres i en blomsterkasse som en ekstra dekorasjon.

Den kunstige steinrosen i grønt leveres som en saftig plante i et sett på 3 stk. Med stammen er den omtrent 11 centimeter høy og hodet er omtrent 10 centimeter i diameter.

Høyde:
ca 11cm
Leder diameter. Ca Ø10cm
Farge: grønn, hvit, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 3 stk

Art.-nr.: 83989
Vekt: 0,25 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent stein rose grønn Ø10cm H11cm 3stk
Sukkulent stein rose grønn Ø10cm H11cm 3stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.