For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent steinrosa 6cm grønn 6stk

kr 186,90 *

kr 31,15 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Bruk en uvanlig dekorasjon for å krydre potteplantene dine litt! Denne kunstige, grønne steinerosen er en saftig plante og kalles også houseleek og kalles Sempervivum på latin. For eksempel kan du stikke den lille kaktusplanten med stilken i jorden på potteplanten og dermed skape litt eksotisk stil.

Takket være den fleksible metalltråden kan du også bearbeide den kunstige planten til et vakkert arrangement, fordi stammen kan bearbeides i blomsterskum eller isopor og halm. Den dekorative steinerosen passer fantastisk i butikkvinduet ditt hvis du vil skape en søramerikansk stil. Men denne dekorative planten er også ideell for en ørkendekorasjon.

Steinerosen er pakket i et sett på 6 og har en total lengde på omtrent 9 centimeter med en diameter på omtrent 6 centimeter. Blomsten har mange små og store blader som sprer seg som en kalyx og skifter fra rød i midten til grønn på utsiden. Du kan for eksempel bruke sukkulentene som en elegant borddekorasjon hvis du legger steinblomstene i et dekorativt glass med litt sand og deretter plasserer dem midt på bordet. Dette fungerer spesielt godt på spisebordene på gjesterommet og vil glede dine gjester!

Lengde: ca. 9 cm
Diameter på blomsterhode: ca. Ø6cm
Farge: grønn, rød
Materiale: plast
Antall: 6 stk

Art.-nr.: 4600-02
Vekt: 0,21 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent steinrosa 6cm grønn 6stk
Sukkulent steinrosa 6cm grønn 6stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.