For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulenter diverse 11cm 3stk

kr 91,45 *

kr 30,48 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

For det grønne blikkfanget i dekorasjonen din: Denne eksklusive blandingen av kunstige sukkulenter består av tre forskjellige modne blomster. Så det er en stilk med knopper, et halvåpnet anlegg og en helt åpnet saftig i trioen. Under behandlingen ble det lagt særlig vekt på en veldig naturtro kopi. Du vil knapt være i stand til å fortelle forskjellen til en ekte saftig plante!

De enkelte kunstige plantene har en metallstamme og kan derfor plasseres hvor som helst. Plasser dekorative planter, for eksempel i en vakker glassvase, eller integrer dem i borddekorasjonen. En forfriskende blikkfang skapes på kort tid. Prydplanter kan også integreres fantastisk i arrangementer ved praktisk talt å stikke stilkene i blomsterskum.

Sukkulentene er hver 11 centimeter store og kommer i et sett med tre.

Total lengde: ca. 11 cm
Farge: grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 3 stk

Art.-nr.: 56886-63
Vekt: 0,1 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulenter diverse 11cm 3stk
Sukkulenter diverse 11cm 3stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.