For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulenter grønne i en gryte for oppheng 24cm

kr 316,80 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du vil ikke vanne potteplanter hele tiden og også prøve noe annet enn å bare legge dem på hyllen? Eller er alle plassene som bord, vinduskarmer og kommoder allerede fulle? Ta tak i disse grønne, kunstige sukkulentene i potter for å henge! Bare fest dem til en krok på veggen eller taket ved hjelp av de påsatte naturfargede jutestroppene og nyt det vakre samspillet mellom den hovedsakelig terrakottafargede kunstige steinkrukken med de grønne, rødbrune og hvitfargede kunstige planter. I tillegg er prikken over i-en grønnbrun kunstig mose, som ligger under sukkulentene.

I tillegg til dekorasjonen hjemme, kan du også fullføre en flott jungledekorasjon med den hengende, runde blomsterpotten inkludert dekorative planter: For eksempel i et utstillingsvindu eller på en messe, hvor du pynter en vegg med store kunstige blader og deretter tilbehør som disse sukkulentene legger i potten! Du kan også bruke de dekorative potteplanter som et blikkfang i en restaurant eller hotellobby eller gi dem bort i gave. De hengende plantene er absolutt populære!

Hvis du henger de grønne sukkulentene i potten, er den totale lengden omtrent 60 centimeter. Hvis du derimot foretrekker å sette opp det ferdige arrangementet, er høyden på potten alene rundt 13,5 centimeter, mens den er rundt 24 centimeter med de kunstige plantene. Planteplanten har en omtrentlig diameter på 16 centimeter.

Total lengde : ca. 60cm
Grytens høyde med sukkulenter : ca. 24cm
Høyde potte : ca. 13,5 cm
Pot diameter. Ca Ø16cm
Farge : grønn, rødbrun, hvit, svart, terrakotta, naturlig
Materiale : plast, polyresin, jute
Antall : 1 stk

Art.-nr.: 800880-1
Vekt: 0,9 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulenter grønne i en gryte for oppheng 24cm
Sukkulenter grønne i en gryte for oppheng 24cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.