For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulenter i en gryte Ø12cm H11cm 1p

kr 140,35 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du vil dekorere kontoret ditt grønt og moderne, men samtidig langvarig, er disse sukkulentene i potten ideelle. Dette er detaljerte og veldig naturlige kopier av tre forskjellige typer sukkulenter, inkludert Echeveria, som presenteres i en trendy blomsterpotte laget av skinnende hvit keramikk. Dette er et skikkelig blikkfang med sin flate, runde form, mens bakgrunnen til lyse steiner minner om de eksotiske plantens naturlige habitat.

De kunstige plantene av høy kvalitet i potten sørger for en behagelig og vennlig stil og er også spesielt enkle å ta vare på. Ideell for kontoret, utstillingsvinduet, resepsjonsdisken på hotellet eller rett og slett i stuen. De unike dekorative plantene kutter også en fin figur på badet, der de "trives" vakkert selv uten lys. Nyt den sofistikerte potteplanten i årevis, ordne den igjen og igjen og bruk den som en nydelig gave til venner eller kunder.

Den kunstige gryteplanten består av fire individuelle sukkulente planter laget av grønn plast, en halvcirkelformet keramisk gryte i hvitt og en bakgrunn av mange små steiner. Gryten har en total diameter på rundt 12 centimeter, med et fotavtrykk på rundt 5 centimeter. Høyden på vegetasjonen er omtrent 11 centimeter.

Diameter: ca. Ø12cm
Fotavtrykk: ca. Ø5cm
Høyde: ca 11cm
Farge: grønn, brun, hvit
Materiale: plast, stein, keramikk
Antall: 1 stk
Art.-nr.: 56360
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulenter i en gryte Ø12cm H11cm 1p
Sukkulenter i en gryte Ø12cm H11cm 1p
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.