For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulenter i en keramisk gryte Ø12cm

kr 140,35 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En forfriskende dekor for hvert rom: Denne kunstige saftige i en stilig keramisk gryte ser veldig moderne ut og kan plasseres hvor som helst takket være den praktiske størrelsen! I en glatt, rund og flat keramisk bolle er det tre kunstige kopier av kaktus som er veldig lik originalene og ligger i en seng av mange små og limte steiner.

Kontrasten med de mørke kunstige plantene og de lyse småsteinene samt den hvite potten skaper et klart og koselig utseende som harmonerer med både mørke og lyse overflater. Siden de kunstige kaktusene ikke trenger pleie eller sollys, kan du også bruke dem som dekor til et kjellerrom, et bad eller et mørkere hjørne av rommet. Du kan deretter plassere den kunstige kaktusplanten på en hylle, en kommode eller på skrivebordet og nyte denne originale romdekorasjonen!

Sukkulentene i den keramiske gryten har en total høyde på ca. 12 centimeter og en total diameter på ca. 17 centimeter. Gryten i seg selv har en diameter på omtrent 12 centimeter.

Total diameter: ca. Ø17cm
Grytdiameter:
ca. Ø12cm
Høyde: ca 12cm
Farge: hvite, grønne, naturlige farger
Materiale: keramikk, plast, stein
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 56360-2
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulenter i en keramisk gryte Ø12cm
Sukkulenter i en keramisk gryte Ø12cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.