For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulenter mørkerød Ø10cm 12stk

kr 134 *

kr 11,17 til stykke

Levering til 30. september **

Varer blir ombestilt

Kun 0 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du vil krydre et blomsterarrangement med et originalt preg, så strekk deg til disse kunstige sukkulentene i mørkerødt! De små kunstige plantene består av mange små lamellblader som er laget av skum og festet til en metalltråd. Bladene har også en grønn glans i kantene og ser ganske naturtro ut når de ses ovenfra, og kan for eksempel bearbeides i noe blomsterskum for et sommerarrangement.

I tillegg passer de dekorative sukkulentene veldig fint inn i en begravelsesdekorasjon takket være de litt mørkere nyanser, og du kan bruke de små skumplantene til en begravelseskrans og bruke dem der som et supplement til de tørkede blomstene. Og hvis du vil lage en eksotisk ørkendekorasjon til utstillingsvinduet ditt, kan du kombinere det med dekorativ sand, ekte eller kunstige kaktus og noen få stykker tørt tre. Takket være den fleksible ledningen kan du enkelt pakke dekorative planter rundt et treverk eller feste dem til en ramme.

Sukkulentene i mørkerød leveres i en eske med totalt 12 stykker og har en total lengde på ca 10 centimeter med ledningen. Mens blomsterdiameteren er omtrent 7 centimeter.

Lengde:
ca 10 cm
Blomsterdiameter: ca. Ø7cm
Farge: mørk rød, grønn, brun
Materiale: skum, metall, papir
Antall: 12 stk

Art.-nr.: 84761
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulenter mørkerød Ø10cm 12stk
Sukkulenter mørkerød Ø10cm 12stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.