For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tamarind fiber naturlig hvitvasket 500g

kr 109 *

kr 21,80 til 100 g

Levering til 30. september **

Varer blir ombestilt

Kun 0 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tamarind fiber er en naturlig fiber av tamarind treet, et pod tre også kalt indisk dato eller sur dato. De naturlige fibrene er delikate og krøller seg som krøller. De tørkede tamarindfibrene er hvitkalkede, noe som fremhever strukturen enda bedre og gir dem et litt frostet utseende i vinterlige arbeidsstykker.

Dette vakre naturmaterialet kan brukes på en rekke måter for blomsterformål så vel som for håndverk hele året. Det naturlige materialet er også ideelt innen modellkonstruksjon, for eksempel for design av jernbaneplater. Lag attraktive ordninger og kranser til adventstiden eller gjør håndarbeid med barn til påske eller om høsten. De naturlige fibrene til Tamarindus indica kan også brukes godt og sette vakre aksenter innen begravelsesblomster i kranser eller arrangementer for en begravelsesseremoni eller for verdig gravstøtte for begravelses- og minnedagene.

Du mottar naturproduktet av høy kvalitet i en pakke på rundt 500 gram.

Merk: Det er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Farge: naturlig bleket
Mengde: ca 500g
Art.-nr.: 1436
Vekt: 0,8 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tamarind fiber naturlig hvitvasket 500g
Tamarind fiber naturlig hvitvasket 500g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.