For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Terskive blå klokke treet natur Ø30-35cm 1p

kr 158 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Har du noen gang hørt om Paulownia tomentosa? Dette vakre navnet er det botaniske navnet på blåklokkentreet, av hvilket tre denne høykvalitets treplaten er laget av. Det lyse treet er fremdeles forsynt med den autentiske trebarken og imponerer med de lett gjenkjennelige årringene. For alle DIY-venner er den runde treskiven et ideelt lagermateriale som kan bearbeides og dekoreres på en rekke måter.

Dekorativt tre kan brukes som et stabilt skuff for blomstervaser eller plantepotter, samt for en kreativ håndarbeidstime med barn og voksne. Lag et sesongskilt for døren eller veggen, for eksempel ved å gravere og male trepanelet og dekorere det med dekorativt tilbehør som skjelettbelagte pilblad. På grunn av sin lette vekt kan treplaten henges fantastisk opp.

Den runde treskiven har en diameter på omtrent 30 til 35 centimeter og en tykkelse på omtrent 3 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter: ca. Ø30-35cm
Tykkelse: ca. 3 cm
Farge: naturlig
Materiale: tre
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 65815
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Terskive blå klokke treet natur Ø30-35cm 1p
Terskive blå klokke treet natur Ø30-35cm 1p
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.