For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tillandsia grønn strømmet til 16 cm

kr 39,35 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En unik bisarr vekstform gjør tillandsiaen til en skikkelig blikkfang i plantedekorasjoner. Takket være det høykvalitets materialvalget og bearbeidingen av premiummerket VIANA, skinner denne kunstige varianten av Tillandsia, det botaniske navnet på planten hjemmehørende i Sør-Amerika, på en spesielt naturlig måte. Den kunstige prydplanten består av tett plasserte, spisse blader som danner en slags trakt. En formbar metalltråd muliggjør sikker plugging og festing i arrangementer.

Kombinasjonen av eksotiske grønne planter med enkle materialer som betong og glass er spesielt populær. Det tøffe grået av betongvaser passer for eksempel overraskende godt med det friske grønne fra tillandsia. Så du kan sette den kunstige planten i rampelyset på mange forskjellige måter. Utformingen av en liten minihage er også trendy og skaper en flott atmosfære på kontorer eller medisinsk praksis. Ta for eksempel et tynnvegget glasskar og fyll det med småstein eller andre steiner. Der kan du deretter sette inn dekorplanten og kombinere den med andre sukkulenter.

Den dekorative Tillandsia har en omtrentlig størrelse på 16 centimeter.

Lengde: ca. 16cm
Farge: grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 64805
Vekt: 0,1 kg
Levering til: 29. juni **
Tillandsia grønn strømmet til 16 cm
Tillandsia grønn strømmet til 16 cm
Tillandsia grønn strømmet til 16 cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.