For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tre skiver gran optikk 3-7,5cm 500g

kr 97 *

kr 194,00 til kg

Levering til 30. september **

Varer blir ombestilt

Kun 0 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Pynt og puss etter hjertens lyst med disse treplatene i gran. De uregelmessige skivene er av forskjellige størrelser og kan derfor behandles på en rekke måter. Hva med for eksempel veldig individuelle lykter og lysestaker? Ved hjelp av lim kan du feste treplatene etter ønske som en kant for nøytrale telysholdere og dermed lage din egen stil. Underlag, bordløpere og spesielt originale veggmalerier kan også utformes på denne måten.

Avhengig av årstid er det også mulig å kombinere treskivene med andre naturlige materialer. Prøv å eksperimentere med kastanjer, eikenøtter, mosser og kongler. Dette kan brukes til å lage søte dyr som ugler og kaniner, som deretter kan legges til høstdekorasjonen din. De som liker ting som er mer minimalistiske og diskrete, kan også ordne treskivene sammen med steiner, eikenøtter eller tørkede hyben i flate kurver eller glass og dermed designe raffinerte dekorative gjenstander til stuen eller terrassen.

Barken på de runde treskivene med gran utseende er delvis malt hvit. Skivene leveres i et nett med en totalvekt på 500 gram og har størrelser mellom 3 og omtrent 7,5 centimeter. Tykkelsen på treskivene er omtrent 1 til 1,5 centimeter.

Vær oppmerksom på at det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og at formen, fargen, størrelsen, bredden, lengden og diameteren på skivene kan variere og muligens avvike fra de angitte dimensjonene .

Størrelse: ca. 3 - 7,5 cm
Tykkelse: ca. 1 - 1,5 cm
Farge: naturlige farger, hvit
Materiale: tre
Vekt: 500g

Art.-nr.: 79071
Vekt: 0,55 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tre skiver gran optikk 3-7,5cm 500g
Tre skiver gran optikk 3-7,5cm 500g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.