For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Trebark for håndverk naturlig 13cm 1kg

kr 75 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Trebark er et flott og allsidig håndverksmateriale for naturlige rustikke dekorasjoner. Når vi ser på den naturlige barken, med sine kurver og sporadiske moseavsetninger, tenker vi umiddelbart på den rustikke atmosfæren i våre lokale skoger. Dette er ekte biter av trebarken som er tørket forsiktig.

Hvis du for eksempel vil lage en høstdekorasjon, er du godt utstyrt med denne naturlige dekorative barken. Bark er en flott naturlig artikkel for alle tenkelige kreasjoner, spesielt når det gjelder blomster. Du kan bruke den til å dekorere blomsteroppsatser og kranser, eller du kan bruke den til å dekke til planter fra utsiden.

Du får barken til håndverk i et praktisk sett med en fyllvekt på 1 kilo, levert i et plastnett. Hvert stykke bark er omtrent 13 centimeter langt, med en bredde mellom 5 og 10 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Lengde: ca. 13m
Bredde: ca. 5 - 10 cm
Farge: naturlige farger
Materiale: tre
Vekt: ca. 1 kg
Art.-nr.: 2249
Vekt: 0,65 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Trebark for håndverk naturlig 13cm 1kg
Trebark for håndverk naturlig 13cm 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.