For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treplate naturlig Ø25-32cm

kr 108 *

Levering til 4. november **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Et stykke av treet: Den lette treplaten er helt ubehandlet, og noe av den leveres fortsatt med bark. For hvert stykke får du et helt unikt eksemplar, hvis årringer ringer en historie fra skogen.
Det glatte treet er et populært dekorativt element, som for eksempel ofte brukes i stedet for en tallerken eller et brett som base for en naturlig dekorasjon. Avhengig av sesong vil påskegress, fargerike blomster som spredt dekorasjon, mose eller bomullsull eller kunstig snø dekke deler av treskiven. Lanterner eller dekorative vaser, dekorative figurer eller et helt arrangement laget av naturlige materialer, som da til og med er egnet som gravpute, passer godt med dette. Hvis du fester dekorasjoner med varmt lim og borer forsiktig et hull eller to for en kleshenger, kan du til og med få en rustikk dør eller veggdekorasjon.
Treplater er også veldig populære blant hobbyister. Ordtak, sitater, navn eller gratulasjoner blir ofte merket her. For en spesiell bursdag, for klubbjubileet eller som en liten kjærlighetsgave, kan spesielle øyeblikk foreviges og lagres på det naturlige materialet tre.
Treskiven laget av godt tørket tre kan variere i størrelse som et naturlig produkt. De noe langstrakte platene som tilbys her, kan variere i diameter mellom 25 og 32 centimeter, noen ganger enda mer. Tykkelsen tilsvarer omtrent 2,5 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø25cm - Ø32cm
Tykkelse : ca. 2,5 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre
Antall : 1 stk
Art.-nr.: 63750
Vekt: 0,85 kg
Levering til: 4. november **

flere elementbilder

Treplate naturlig Ø25-32cm
Treplate naturlig Ø25-32cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.