For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treplater bjørk ovale naturlige 7,5 × 13cm 1kg

kr 97 *

kr 9,70 til 100 g

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 11 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

De ovale treskivene ser vakre ut i seg selv på grunn av den hvite bjørkebarken. Men selvfølgelig kan de naturlige treskivene limes, merkes og dekoreres fantastisk. For eksempel lager bjørkeved små dørskilt. Enten du inspirerer barna til det eller foretrekker å merke romnummeret for et hotell i naturen eller et rustikt gjestehus, er selvfølgelig opp til deg. Hvis du borer hull i det forsiktig, kan du også lage pene gaveetiketter i tre.

Når du holder på med håndverk med barn, er treskivene gode bunner for figurer laget av kongler, kastanjer eller grener. Du kan også enkelt pakke mose rundt en isoporkule med en liten blomstertråd og lage en mage for sinte dverger, morsomme nisser eller ekkel nisser og feste den til en treskive med varmt lim. Med litt filt kan du sette en søt liten hette på denne originale figuren. Den hjemmelagde tredekorasjonen er klar! I julen kan du også dekke bjørketre med glitter eller kunstsnø, alt etter din smak. Så kom deg til treskivene og kom i gang!

De ovale skivene av bjørketre er ubehandlet og leveres i et netto som veier rundt ett kilo. I gjennomsnitt har treskivene med bark en omtrentlig bredde mellom 6 og 8 centimeter og lengden varierer mellom 11 og 14 centimeter. Tykkelsen er omtrent 1 centimeter hver.

Lengde
: ca. 11cm - 14cm
Bredde : ca. 6cm - 8cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre
Mengde: 1 kg

Merk : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!


Art.-nr.: 67370
Vekt: 1,35 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treplater bjørk ovale naturlige 7,5 × 13cm 1kg
Treplater bjørk ovale naturlige 7,5 × 13cm 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.