For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskive blå klokke treet natur Ø20-30cm 1p

kr 82 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med dette treristen får du det ideelle grunnlaget for ekstraordinære dekorasjoner. Treet på den dekorative skiven kommer fra blåklokkentreet, som er botanisk kjent under det melodiøse navnet Paulownia tomentosa. Den har spesielle egenskaper, for eksempel lett vekt. Den naturlige barken er fremdeles tilstede på treskiven, slik at den rustikke chicen kommer ideelt ut. Du kan også tydelig se de brede årringene.
Så nå er dine kreative ideer etterspurt! Ta et loddejern, for eksempel, og lag interessante dekorative tegn fra treskiven. Et poetisk ordtak eller til og med en frekk spøk? Hva tenker du på? Du kan også bruke platene i borddekorasjonen til et bryllup, for eksempel for å merke bordene og skrive navnene på gjestene på dem. Brukt som et originalt dekorativt skuff, har du noen ganger muligheten til å utstyre ruten med glassvaser der du kan presentere nyplukkede blomster fra sommerenga. For et bemerkelsesverdig syn!
Den runde treskiven har en diameter på ca. 20 til 30 centimeter og en tykkelse på ca. 2,5 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter: ca. Ø20cm - 30cm
Tykkelse: ca. 2,5 cm
Farge: naturlig
Materiale: tre
Antall: 1 stk
Art.-nr.: 65814
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treskive blå klokke treet natur Ø20-30cm 1p
Treskive blå klokke treet natur Ø20-30cm 1p
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.