For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskive blå klokke treet natur Ø40-50cm

kr 234 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Gode nyheter for alle DIY-fans: du kan gjøre mye med denne store, naturlige treskiven av blåklokkentreet. Treplaten ble saget av direkte fra en stamme av Paulownia tomentosa, det botaniske navnet på planten, også kjent som keisertreet eller kiri-treet. Etter tørking ble ikke treverket bearbeidet lenger. Overflaten er grovsaget og ubehandlet, bark og bark er bevart, og årringer kan sees pent. Slik ser det lette naturlige materialet rett og slett fantastisk rustikk ut. Hver kopi ser annerledes ut og har sin helt egen, individuelle sjarm. Vanligvis for denne tresorten er treet spesielt lett og likevel stabilt. Det er veldig enkelt å behandle, bore, sage og så videre.

Et ideelt håndverksgjenstand for alle venner av lokalt håndverk. Hva med et fint sidebord. For å gjøre dette må du først pusse overflaten på trebiten. Monter deretter en bordplate av metall på undersiden og behandle toppen med treolje eller trevoks. Ferdig! Du kan nå stolt presentere dette elegante møbelet og plassere det i stuen din, for eksempel ved siden av sjeselongen i lesehjørnet ditt. Denne individuelle kreasjonen passer spesielt godt med den trendy landstilen.

Den naturlige treskiven til blåklokketreet har en diameter på omtrent 40 til 50 centimeter. Tykkelsen er omtrent 2,5 centimeter.

Merk : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø40 - 50cm
Tykkelse : ca. 2,5 cm
Farge : naturlig, brun
Materiale : tre
Art.-nr.: 63751
Vekt: 1 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treskive blå klokke treet natur Ø40-50cm
Treskive blå klokke treet natur Ø40-50cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.