For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskive med glassvase for henging av Ø22cm

kr 85 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 8 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Pynt ditt hjem med denne rustikke vårdekorasjonen som kombinerer tre og glass på en fantastisk måte. Festet til inngangsdøren og med en vakker blomst eller en liten blomsterbukett, ønsker det dekorative panelet i naturlig tre deg og dine gjester velkommen.

En liten glassvase er festet til den runde treplaten med rustikk jute. Glassvasen kan fylles med vann og pyntes med en blomst eller en liten bukett. Så du kan redesigne dørdekorasjonene eller veggdekorasjonene igjen og igjen uten mye anstrengelse. Hvis blomsterdekorasjonen heller skulle vare lenge, finner du også kunstige blomster og kunstige blomsterbuketter i butikken vår. Små buketter eller bare noen kunstige gypsophila utvikler en flott effekt foran treskiven.

Den runde forgreningsskiven har en diameter på ca. 22 til 23 centimeter og en tykkelse på ca. 2 centimeter. Glassvasen er omtrent 10 centimeter høy. Den ytre diameteren på vasen er ca 4,5 cm, den indre diameteren ca. 2 centimeter. Den dekorative treskiven er hengt på en solid jutestreng.

Merk: Dette er et naturlig produkt . Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter: ca. Ø22-23cm
Tykkelse: ca. 2 cm
Farge: naturlig
Materiale: tre
Antall: 1 stk
Art.-nr.: 37232-017
Vekt: 0,81 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treskive med glassvase for henging av Ø22cm
Treskive med glassvase for henging av Ø22cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.