For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskive vasket hvit 13cm - 15cm 2stk

kr 85 *

kr 42,50 til stykke

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 7 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med den naturlige treplaten fra VIANA gir du hjemmet ditt en spesielt naturlig stil! Treplaten er igjen med autentisk trebark og vasket i en lys hvit, noe som gir dette flotte stykket et snev av årgang.

Det er ingen grenser for dekorasjonen. Du kan bruke disken fantastisk som en dekorativ base og plassere små glassvaser på den, utstyrt med friske blomster og vakre blokklys. Dette ser ikke bare bra ut på en skjenk for dekorering av stuen, men også på rustikke vintage bryllup eller som borddekorasjon på spesielle bursdager. Treskivene egner seg også veldig godt for videre bearbeiding som et kunsthåndverk. Enten med bor, sager eller med utskjæringsverktøy, kan du implementere et bredt utvalg av ideer med det.

Du får treskivene i fargen naturlig i et sett med 2, levert i et plastnett. Diameteren er omtrent 14 centimeter; tykkelsen varierer mellom ca. 2 centimeter og ca. 3 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og kan derfor avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø14cm
Tykkelse : ca. 2 cm - 3 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre
Antall : 2 stk

Art.-nr.: 88634
Vekt: 0,6 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treskive vasket hvit 13cm - 15cm 2stk
Treskive vasket hvit 13cm - 15cm 2stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.