For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskiver bjørk oval 4-9cm 500g

kr 99 *

kr 198,00 til kg

Levering til 4. november **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med de ovale skivene i bjørketre har du nesten ubegrensede muligheter når det gjelder dekorasjon og håndverk. Hver treskive inneholdt var pent saget fra en gren eller en tynn bjørkestamme. De ble kuttet på skrå for å få en oval form. Overflaten på bjørkeskivene er jevn, men ikke forseglet for å etterlate et naturlig utseende. Den typiske bjørkebarken er også bevart, slik at man kan se knotholes her og der. Årringene kan også sees på mange trerister.

Husflid med tre er spesielt populært blant våre små. Bjørketre er spesielt egnet for nybegynnere for å prøve ut grunnleggende trebearbeidingsteknikker som boring, saging eller utskjæring. Vakre prosjekter kan enkelt realiseres med de tynne skivene. Bjørkeskiver er også en fin håndverksartikkel for voksne. Lag høstlige dekorative elementer til bordet hjemme, eller bruk treristene til vindusdekorasjon. Bjørkestykkene er også fantastisk egnet som fyllmateriale for glassvaser eller i hagen. Naturproduktet er selvfølgelig vær- og frostbestandig.

De ovale bjørkeskivene leveres i et nett på rundt 60 stykker med en totalvekt på rundt 500 gram. Som et naturlig produkt har hver plate en annen størrelse. Skivene kan ha en størrelse på omtrent 4 til maksimalt 10 centimeter. Tykkelsen er omtrent 1,5 til 2 centimeter i hvert tilfelle.

Vær oppmerksom på : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Total lengde : ca. 4cm - 9cm
Tykkelse : ca. 1,5-2 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre
Antall : ca. 60 stk
Vekt : ca 500g

google_translate
Art.-nr.: 88095
Vekt: 0,65 kg
Levering til: 4. november **

flere elementbilder

Treskiver bjørk oval 4-9cm 500g
Treskiver bjørk oval 4-9cm 500g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.