For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskiver bjørk oval 5cm - 20cm 500g

kr 103 *

kr 206,00 til kg

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med de ovale bjørkeskivene har du nesten ubegrensede muligheter når det gjelder dekorasjon og håndverk. Hver skive med tre var pent saget fra en gren eller en tynn bjørkestamme. De ble kuttet i en vinkel for å få en oval form. Overflaten på bjørkeskivene er jevn, men ikke forseglet for å gi et naturlig utseende. Den typiske bjørkebarken er også bevart, slik at knotholes kan sees her og der. Årringene kan også sees på mange trerister.

Håndverk med tre er spesielt populært blant våre små. Bjørketre er spesielt godt egnet for nybegynnere til å prøve ut grunnleggende trebearbeidingsteknikker som boring, saging eller utskjæring. Vakre prosjekter kan lett realiseres med de tynne platene. Bjørkeskiver er også en fin håndverksvare for voksne. Lag høstlige dekorative elementer til bordet hjemme eller bruk treristene til vindusdekorasjon. Bjørkebitene egner seg også fantastisk som fyllmateriale til glassvaser eller i hagen. Naturproduktet er selvfølgelig vær- og frostbestandig.

De ovale bjørkeskivene leveres i et netto på rundt 60 stykker med en totalvekt på rundt 500 gram. Som et naturlig produkt har hver plate en litt annen størrelse. Skivene kan være omtrent 5 til 20 centimeter store. Tykkelsen er omtrent 1,5 til 2 centimeter i hvert tilfelle.

Merk : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Total lengde : ca. 5-20 cm
Tykkelse : ca. 1,5-2 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre
Antall : ca. 60 stk
Vekt : ca. 500 g

Art.-nr.: 88095
Vekt: 0,65 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treskiver bjørk oval 5cm - 20cm 500g
Treskiver bjørk oval 5cm - 20cm 500g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.