For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Treskiver naturlig Ø11cm - 13cm 5stk

kr 47 *

kr 9,40 til stykke

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du er ute etter en naturlig og allsidig håndverksartikkel, så ta en titt på disse skivene av naturlig tre! Bjørkeskivene ble saget av en ekte gren og skilt forsiktig fra bark og bark. Med dette naturlige produktet fra luksusmerket VIANA kan du nå realisere alle slags dekorasjonsideer. Du kan enkelt bearbeide bjørkeskiven ved å bruke vanlige trebearbeidingsteknikker som boring, saging eller utskjæring. Barna dine vil også like å lage håndarbeid med tre.

Med disse treristene kan du lage en fantastisk høstdekorasjon på den beste gjør-det-selv-måten. Du kan for eksempel bruke bjørkeskivene som en stabil base for en høstordning, eller som utgangspunkt for en lysestake.

Du får treskivene i den naturlige fargen i et praktisk sett på 5, levert i et plastnett. Diameteren varierer mellom ca. 11 centimeter og ca. 13 centimeter; tykkelsen er omtrent 2 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø11cm - 13cm
Tykkelse : ca. 2 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre
Antall : 5 stk

Art.-nr.: 88635
Vekt: 0,55 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Treskiver naturlig Ø11cm - 13cm 5stk
Treskiver naturlig Ø11cm - 13cm 5stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.