For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tresvamp grønn hvitvasket 1kg

kr 146 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 19 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tresvamper er det ideelle og fremfor alt populære tilbehør i begravelsesblomster, så vel som i tørre blomster. Den dekorative soppen ble fagmessig høstet, tørket og konservert, slik at du kan bruke den umiddelbart som et element i dekorasjoner og blomster. Utseendet er nesten fascinerende, fordi tresvampen er veldig fast på overflaten, og på undersiden har den de typiske sopplamellene, som også kommer til sin rett takket være fargen i grønt, vasket hvitt.

Pynt dine verdige gravoppsatser, gravbuketter og begravelseskranser med den tørre soppen. For å feste det sikkert til arrangementet, anbefaler vi at du bruker ledning eller varmt lim. Du kan absolutt også bruke det eksotiske utsiden av blomster, for eksempel for å sette høstdekorasjoner i søkelyset. Kanskje du vil legge til en grønn aksent på det dekorative brettet? Legg deretter ut brettet med mose, drapér noen tresvamper på det og understreke ordningen med kastanjer du har samlet selv!

Tresvampen i grønn, hvitvasket, er i en pose som veier totalt 1 kilo. Som et naturlig produkt varierer størrelsen på tresvampene slik naturen ønsker. De enkelte soppene kan være mellom 5 og 20 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse: ca 5cm - 20cm
Farge: grønn, vasket hvit
Materiale: sopp, tørket
Vekt: 1 kg

Art.-nr.: 8605
Vekt: 1,3 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tresvamp grønn hvitvasket 1kg
Tresvamp grønn hvitvasket 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.