For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tresvamp lilla hvitvasket 1kg

kr 146 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Et populært dekorativt element har alltid vært: tresvampen! Her kommer tresoppen som dekorativt tilbehør i en fin nyanse av lilla, etterfulgt av en hvit vask. Den dekorative soppen ble fagmessig høstet, tørket og konservert, slik at du kan bruke den umiddelbart som et element i dekorasjoner og blomster. Utseendet er nesten fascinerende, fordi tresvampen er veldig fast på overflaten og på undersiden har den typiske sopplameller, som også er spesielt effektive på grunn av fargen.

Du kan ideelt sett bruke den dekorative tresvampen, for eksempel for å oppgradere tørkearrangementene dine for All Saints 'Day. Den naturlige artikkelen er også veldig populær i begravelses blomster. I innenriksdekorasjoner drar høst- og julepynten godt av dette. For dette formålet kan du bruke soppen som borddekorasjon for å drysse eller presentere den pent i en dekorativ bolle. Utseendet fungerer av seg selv!

Tresvampen i lilla, hvitvasket, ligger i en pose som veier totalt 1 kilo. Som et naturlig produkt varierer størrelsen på tresvampene slik naturen ønsker. De enkelte soppene kan være mellom 5 og 20 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse: ca 5cm - 20cm
Farge: lilla, vasket hvit
Materiale: sopp, tørket
Vekt: 1 kg

Art.-nr.: 861-BERRY
Vekt: 2 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tresvamp lilla hvitvasket 1kg
Tresvamp lilla hvitvasket 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.