For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tresvamp naturlig 1kg

kr 106 *

kr 106,00 til kg

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Støtt dine floristiske arbeidsstykker med denne ufargede og tørkede tresvampen i sin naturlige farge! Fruktkroppen til soppen er for det meste dannet på trerester i skogen, og dens form minner noe om en kamskjell. Overflaten er stort sett glatt og minner med ringene noe om en treskive, mens det på undersiden er de mange lamellene som er så typiske for sopp. Du kan for eksempel bearbeide den tørkede og konserverte soppen i et tørkearrangement, og dermed løsne ordningen litt.

Soppen fungerer spesielt godt i høstdekorasjon og kan også integreres harmonisk i et butikkvindusdekor eller en scenedekorasjon hvis du vil skape en høstverden eller skogstemning. Du kan også bruke de tørkede soppene til å jobbe med bonsai og også i modellskaping for å skape fantastiske verdener der. Du kan kombinere tresvampene med ekte så vel som kunstige eller tørkede planter.

Tresvampen i sin naturlige farge leveres i en pose som veier totalt 1 kilo. Hver fruktlegeme er forskjellig i størrelse og har en litt annerledes formet kropp. Fruktene kan være mellom 5 og 18 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse : ca 5cm - 18cm
Farge : naturlige farger
Materiale: sopp, tørket
Vekt: 1 kg

Art.-nr.: 1191
Vekt: 1,2 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tresvamp naturlig 1kg
Tresvamp naturlig 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.