For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tresvamp oransje 1kg

kr 127 *

kr 12,70 til 100 g

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 5 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Knapt noen annen naturlig dekorasjon er like fascinerende som fruktkroppene til sopp! Denne spesialtørkede og konserverte tresvampen er også farget oransje og myk nok til å behandles veldig enkelt. Du kan bruke tresoppen til å dekorere en vindushylle, en vinterhage eller en kommode og et bord. Du kan enten plassere den dekorative soppen i arrangementet eller til og med fikse den med små ledninger eller nåler og lim den på.

Dette lar deg lage vakre høstdekorasjoner som ikke bare pryder stuebordet ditt magisk, men også ser fantastisk ut som dekorasjon i gangen. Så du kan lage en fin ordning med soppsvampen eller designe en henger for døren eller vinduet. Soppen ser også veldig bra ut i en julekrans og løsner designet med sin flotte form og lyse farge!

Den oransje tresvampen er i en plastpose som veier totalt 1 kilo, og har som et naturlig produkt forskjellige former og størrelser. De dekorative soppene kan være mellom 5 og 20 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse : ca 5cm - 20cm
Farge : oransje, naturlige farger
Materiale: sopp, tørket
Vekt: 1 kg

Art.-nr.: 136
Vekt: 1,1 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tresvamp oransje 1kg
Tresvamp oransje 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.