For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tresvamp vasket hvit 1kg

kr 134 *

kr 134,00 til kg

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tresvamper som disse er en viktig del av fine tørre ordninger og buketter som plasseres på gravene på de dødes søndag eller på Allehelgensdag for å feire kjære. De fleste halvsirkelformede, tørkede og vasket hvite svampene kan brukes på mange måter og kompletterer perfekt arrangementer med mosser, kongler, gress og tørkede blomster.

De vakre soppene som vokser direkte på trestammen i naturen, brukes ikke bare i minneblomster, men er også egnet for håndverk og variert dekorering. På høsten kan du for eksempel ordne svampene sammen med andre naturlige materialer som kjegler, kastanjer og tørkede røtter på en stor tallerken eller i en flat glasskål. I løpet av julesesongen kan de også integreres i adventstilpasninger og kranser.

Den hvitvaskede og deretter tørkede tresvampen tilbys i en pose som veier totalt 1 kilo. Soppen er av forskjellig art og varierer i størrelse mellom 10 og 25 centimeter. Dette gir deg mange individuelle kombinasjonsalternativer. Svampene brukes også til utstilling av utstillingsvinduer eller som en atmosfærisk dekor i landlige vertshus og pensjonater, og sørger for en hyggelig atmosfære.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse: ca. 10 - 25 cm
Farge : hvitvasket
Vekt: 1 kg

Art.-nr.: 1204
Vekt: 1,1 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tresvamp vasket hvit 1kg
Tresvamp vasket hvit 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.