Bånd og gavebånd

Bånd, gavebånd og pyntebånd til blomsterhandlere

alle underkategorier på et øyeblikk

Bånd og gavebånd Kategoribeskrivelse

Dekorative bånd og frynser gir blomsteroppsatser, kranser og buketter som bestemmer noe og er en uunnværlig del av blomsterhandleres behov. Enten for dekorasjoner og blomsteroppsatser for jubileer, selskapspartier, bryllup eller begravelsestjenester - anledningene er like mange og varierte som fargene, mønstrene og materialene på båndene og kantene i vår blomsterbutikk. Her finner du et bredt utvalg av bånd, gavebånd og dekorative bånd spesielt for blomsterhandlere.

Dekorativt bånd og gavebånd laget av silke, filt, ull, tyll og mange andre materialer Fra maskebånd til silkebånd, ullbånd og tyllbånd til krympede bånd - mange materialer som på noen måte kan kombineres garanterer et uendelig antall dekorasjonsmuligheter som oppfyller hver enkelt kundeforespørsel.
For sommerblomsterarrangementer eller gaver, er dekorasjoner laget av grytebånd, filtbånd og vekttråder i muntre farger spesielt egnet. Med enkle eller flerfargede, mønstrede eller trykte gavebånd og dekorbånd kan du trylle frem små kunstverk ut av gaver som er nesten for gode til å pakke ut. Båndtrykk for buer, bånd og sashes Vi tilbyr fine kransebånd, sorgbånd og sorgbånd i sort eller farget, spesielt til begravelsesseremonier og gravpynt. Hvis ønskelig kan kransen skrives ut i forskjellige skrifttyper og farger og avsluttes med frynser. Du kan også bestille nasjonalitetsbånd i svart, rødt og gull og ruter i forskjellige fargekombinasjoner her. Selvfølgelig vil vi trykke dine buer, kransebånd, bånd og bånd med personlige tekster. Bruk den praktiske båndkonfiguratoren til å designe sorgbåndet, rammen eller båndet ditt individuelt med tekst, et bilde eller et bilde. Et utvalg begravelsesspråk, kransebåndstekster, kondolansebrev og sorg sitater finner du her.
 
 

Cat-ID: 16