Julepynt 2024

Juletrepynt og adventspynt til julepynt

alle underkategorier på et øyeblikk

Julepynt 2024 Kategoribeskrivelse

Vi tilbyr deg et omfattende utvalg av vinterdekorasjoner, slik at mange lys skinner for deg og dine kunder i advent- og juletiden, og vakre dekorasjoner skaper julestemning. - Vårt utvalg av julepynt spenner fra nostalgisk til romantisk til moderne designelementer. Bla gjennom vårt store juleutvalg, så finner du garantert de riktige varene for din blomsterbehandling og dekorasjoner.

Feststemning i advent og jul med vinterdekorasjoner

Her finner du mange stearinlys, lysestaker og telys for videre bearbeiding til festlige kranser, til juletrær eller som borddekorasjoner. Eventyrlysene våre for både innvendig og utvendig lar huset og hagen skinne i en festlig glød. Enten juletrekuler, glassstjerner eller kranser - med vår julepynt kan du designe individuelle juletrær, stemningsfulle rom og innbydende bankettbord.
 
Til adventskranser får du spesialtilbehør som tørket frukt og dekorative tallerkener , allsidige lysestaker for å feste samt ildfaste adventstearinlys .
 
Våre villedende ekte silkeblomster, kunstige planter og grangrønnsaker er ideelle for festbord, vegg- og vindusdekorasjoner. - Du kan også stilfullt dekorere utstillingsvinduer med våre julevarer. For design av vinterdekorative landskap tilbyr vi kunstsnø i alle former for design i butikker eller hjemme.

Med vår jule- og adventsdekorasjon er du godt rustet for feiringen av kjærlighet.
 

Cat-ID: 100