Tinnbøtte sinkfartøy

Tinn bøtter sink potter for planting og dekorering

alle underkategorier på et øyeblikk

Tinnbøtte sinkfartøy Kategoribeskrivelse

Unn deg potteplantene dine til et nytt hjem med de fine metallbøttene og sinkpottene fra Floristik24, nettbutikken for boliginnredning og håndverksforsyninger! Du finner mange forskjellige skuffer og boller som, som elegante planter, presenterer hver plante på en sjarmerende måte. Oppdag også de dekorative vannkanna og den originale metalldekorasjonen, som du kan lage sofistikerte blomsteroppsatser både innendørs og utendørs. Når det gjelder design og farging, får alle pengene sine verdt: Metallplantere er designet i antikke, klassiske og moderne former og farger - noen ganger med et trykk, noen ganger med et mønster, noen ganger farget og noen ganger ganske enkelt med et vintage-utseende!

Skuffene og bollene er tilgjengelige i ovale, runde eller koppformer. Noen har håndtak, andre har dekorative tauhåndtak, og noen er rett og slett designet uten noe. For eksempel er ikke sinkskålene farget og enten finpusset eller lett vasket i hvitt og ser dermed ut som antikke boller som utstråler en rustikk herregårdsjarm. Deretter kan du plante pene sommerblomster og vise dem på en terrasse, vinduskant eller kommode. Og plantebøttene i vakre pastelltoner gir en frisk livsglede i hvert rom som får alle til å skinne.

Med de søte, små dekorative vannkanna kan du lage ekstraordinære blomsterdekorasjoner og ikke bare glede hobbygartnere! Alle har minst ett håndtak og kan brukes enten som en plantepotte eller direkte som en plantepotte. Dette vil løsne plantedekorasjonene dine på en original måte og vise kjedelige blomsterpotter det røde kortet!
Hvis du virkelig vil gi kreativiteten din ledig plass når det gjelder planting, så prøv den uvanlige metalldekorasjonen! Her vil du oppdage kopper, kroner, tekanner, amforaer, poser og brett, alt laget av metall og egnet for utvendig og innvendig. Du kan bruke disse planterne til urter, blomster, balkong og innendørs planter. Bruk den til å lage en oppsiktsvekkende hagedekorasjon eller redesign balkongen din med en hengende kurv!

Cat-ID: 58