Blomsterbutikker forsyninger

Dispensere og enheter, lim og tape, varer

alle underkategorier på et øyeblikk

Blomsterbutikker forsyninger Kategoribeskrivelse

Design, gjør håndarbeid og dekorere som profesjonelle med det store utvalget av blomsterartikler fra Floristik24, den rimelige nettbutikken for dekorasjonsideer! Her finner du profesjonelle verktøy som sekatører, splinter, blomsterhandlere og varme limpistoler, samt forsyninger som hagearbeidshansker, urtesaks og vannkanner. Oppdag gull- og sølvgjenstandene som du kan avrunde kreasjonene dine med - en effektiv spesialspray passer godt med dem! Du kan bruke den til å spraye arrangementene dine med en vakker lakkglans og en spennende farge som gull, eller for eksempel for å gi mose i en plantedekorasjon en ny glans.

Og det er ikke alt! Bruk jubileumsnumre til å dekorere bursdagsfesten, sølvbryllupsdagen og også en gavepakke eller en bursdagskake. For å gjøre dette, lag en vakker bursdagskrans av en stråkrans og pakk den inn med spesiell klebebånd. I kombinasjon med spraylim kan du deretter feste elegante og edle naturlige dekorasjoner til kransen din og dermed lage en veldig individuell dekorasjon for enhver anledning.

I vår nettbutikk finner du også den rette gaveposen i rød, oransje, naturlig eller annerledes, søte julemotiver. Vinflasker, bøker og glass med hjemmelaget syltetøy passer inn der. Og hvis du foretrekker å gi bort en fantastisk duftende urtepotte eller en gryteblomst, kan du bruke en elegant, fargerik planter og en grytehylse, som du kan dekorere blomstergaven din enda mer med.

En rekke produkter av høy kvalitet venter på deg, som du kan bestille enkelt og billig online. Vårt profesjonelle fraktsystem garanterer rask levering, og hvis du har spørsmål eller forslag, er det bare å kontakte vår vennlige og kompetente kundeservice!


Cat-ID: 19